Springkussen huren in Amersfoort

Wilt uw een Springkussen huren in Amersfoort?

Wij verzorgen springkussens voor een verjaardag, huwelijk, buurtfeest, winkel opening, straatfeest of andere feestelijke gelegenheid om extra speciaal maken?

Benieuwd naar onze springkussen en stormbanen? Huur dan een springkussen in Amersfoort.

Iedereen kan zich de hele dag vermaken op de springkussens die wij verhuren. Wij hebben een groot assortiment bestaande uit tientallen springkussens in diverse thema’s. Voor de kinderen hebben wij onder anderen het krokodillen springkussen, prinsessen springkussen, voetbal springkussen, jungle springkussen, en nog veel meer. Wilt u de volwassenen ook vermaken? Huur dan de Stormbaan van 7, 14, 21 of tot wel 27meter lang!

Op zoek naar andere party-artikelen? Ook dan kunt u een kijkje nemen op onze website www.springkussenhureninamersfoort.nl. Partytenten, statafels, opblaasfiguren, popcornmachines en noem het maar op: wij verhuren het allemaal voor uw feest in Amersfoort. Wilt u een springkussen huren in Baarn, Soest of Bunschoten-Spakenburg wij bezorgen het springkussen, zetten het op en breken deze ook weer af. Dat is de service die u van ons kunt verwachten.