OVER partyverhuurenkhuizen.nl

partyverhuurenkhuizen.nl is een jonge en energieke onderneming welke is opgericht vanuit de visie dat men met elke portemonnee zijn of haar (kinder)feest, jubileum, buurtfeest of evenement moet kunnen organiseren en aankleden. Dat deze visie aanslaat blijkt: klein begonnen in Enkhuizen is ons werkgebied nu uitgebreid naar Almere en Lelystad.

De eigenaars van partyverhuurenkhuizen.nl hebben hun sporen verdient in het welzijnswerk, de sportwereld en in de evenementenbranche. Met hun gecombineerde ervaring als (sport)vrijetijdsbegeleider, kinderopbouwwerker, combinatiefunctionaris en buurtsportcoach en het coachen en trainen van jeugdsportteams kennen zij de praktijk en weten als geen ander hoe je met een klein budget een groot feest kan organiseren en hoe je met veel enthousiasme en vakkennis van zelfs de meest simpele activiteit een geweldige ervaring kan maken.

Naast een partyverhuurder en aanbieder van entertainment en verjaardagsfeestjes is partyverhuurenkhuizen.nl ook betrokken geweest bij de organisatie van diverse kleine en grote evenementen. Mocht u dus ondersteuning willen voor de organisatie van uw eigen evenement neem dan gerust contact met ons op. Wij denken vrijblijvend met u mee en mochten onze ideeën overeen komen dan maken wij een passende offerte voor u.

Wij wensen u veel plezier op onze site. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben dan horen wij het graag!